|
Recept na Španěláky podle Loskutáka(nezavazované)
|
|
|
| |
Postup přípravy:Maso rozklepeme,osolíme,opepříme potřeme hořčicí,kdo má rád může sardel.pastu,naskládáme klobasku rozkrojenou na půlky,špalíček uzeného,vajíčko rozkrojené na čtvrtku,cibuli také na čtvrtku,okurku a zabalíme.
Hrnec podle kusů ptáčku vymažeme sádlem a vrstvou pokrájené cibule,ptáčky bez provázků poklademe na cibuli těsně vedle sebe trochu podlijeme vývarem a dáme do trouby péct bez pokličky,po půl až třičvrtě hodině přiklopíme a pečeme pod pokličkou další hoďku.
Když jsou hotové vyndáme je a do omáčky nalijeme vývar,přidáme bob.list nové koř.pepř.Po uvaření procedíme zahustíme jíškou(hotová je nej.tmavá)přidamé na malé kostičky rozpuštěný špek ochutíme dobrý je také lák z okurek vložíme zpět ptáčky,prohřejeme a papáme.Dobrou chuť.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Španěláky podle Loskutáka(nezavazované), zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/spanelaky-podle-loskutakanezavazovane">Recept: Španěláky podle Loskutáka(nezavazované)</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Španěláky podle Loskutáka(nezavazované):
|