| Omalovánky | Snadné hubnutí | FormOffice | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Pletení | Rybář | Email šablony | Hromadné emaily | DWN.cz | Formuláře na PC | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Španěláky podle Loskutáka(nezavazované)


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:7
Autor:
Přidáno/změněno:5.1.2017

Ingredience:

hovězí plátky(roštěnec apod.)4-7kusů podle velikosti hrnce
klobása
vajíčko
uzené maso
špek
cibule
hořčice
sůl pepř
okurky
sádlo
hovězí kosti nebo žebro na vývar
bobkový list celý pepř anové koř.

Popis:

Maso rozklepeme,osolíme,opepříme potřeme hořčicí,kdo má rád může sardel.pastu,naskládáme klobasku rozkrojenou na půlky,špalíček uzeného,vajíčko rozkrojené na čtvrtku,cibuli také na čtvrtku,okurku a zabalíme.
Hrnec podle kusů ptáčku vymažeme sádlem a vrstvou pokrájené cibule,ptáčky bez provázků poklademe na cibuli těsně vedle sebe trochu podlijeme vývarem a dáme do trouby péct bez pokličky,po půl až třičvrtě hodině přiklopíme a pečeme pod pokličkou další hoďku.
Když jsou hotové vyndáme je a do omáčky nalijeme vývar,přidáme bob.list nové koř.pepř.Po uvaření procedíme zahustíme jíškou(hotová je nej.tmavá)přidamé na malé kostičky rozpuštěný špek ochutíme dobrý je také lák z okurek vložíme zpět ptáčky,prohřejeme a papáme.Dobrou chuť.


Jít na recept Španěláky podle Loskutáka(nezavazované) >>