olej
2 střední cibule
koření na špagety (směs přímo na špagety nebo drcené oregano
v létě čerstvé oregáno nebo i bazalka
jak má kdo rád)
2 stroužky česneku
rajský protlak
250 g žampionů
kečup
špagety
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Oloupeme žampióny a nakrájíme je na plátky. Žampióny dáme na olej a nechme je dusit,aby se z nich vydusila voda.Po vydusení vody přidáme trochu oleje a dáme k žampionům cibuli nakrájenou na kostičky.Společně smažíme až jsou cibulka i žampiony osmažené do zlata.Pak přidáme jeden rajčatový protlak a kečup a dva stružky česneku (prolisovaného) a také koření.Celou směs povaříme (pozor,aby se nezačal protlak a kečup připalovat).Směs podáváme se špagetami.Dobrou chuť!