|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Směs pod maso
|
|
|
| |
Postup přípravy:Vše pomlít a dát do hrnce.
Vodu scedít a 5 minut vařit.
V případě směsi na uzeniny a topínky přidát půl kila
Salámu ( godhaj) také pomlít a vše zamíchat a znovu 5 minut vařít.
Sterilizace: 10 – 15 minut vařít ve 80 stupni celsia.
Ps: podle chuti možno přidát víc feferonek.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Směs pod maso, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/smes-pod-maso">Recept: Směs pod maso</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Směs pod maso:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Plodová
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|