| Rybář | FormOffice | DWN.cz | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Email šablony | Omalovánky | EET Účtenky | Domácí účto | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Pletení | Recepty doma | Formuláře ZDARMA |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Těsta > Knedlíky > Noky Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Slovenské bryndzové halušky

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:30
Počet porcí: 2
Autor:
Zobrazeno/týden: 1442x / 4x
Přidáno/změněno: 16.5.2015
Kategorie: - Těsta - Knedlíky - Noky
- Příprava pokrmů - Oběd

Inredience:

slovenské halušky v prášku 250 g
slovenská bryndza 150 g
slanina uzená 100g
pažitka



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Halušky v prášku smícháme s vodou - podle návodu, cedníkem s velkými oky tuto masu propasírujeme do osolené vařící vody a uvaříme. Na halušky nadrobíme bryndzu, polijeme vyškvařenou slaninkou a posypeme pažitkou.
Pokud nesnášíme produkty v prášku, tak syrové brambory nastrouháme napolohrubo,(jako na bramborák), přidáme hladkou mouku, vajíčko a sůl a vypracujeme hmotu, která se dá výšeuvedeným způsobem pasírovat cedníkem s velkými oky. Vhodná oka cedníků jsou o průměru 10 mm.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Slovenské bryndzové halušky:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Noky
Drožďové knedlíčky - zavářka do polévky 18.10.
Bryndzové halušky od Ondreje 14.08.
Slezské noky s vajíčkem 13.12.
Tortelini s nivou 18.07.
Noky se sýrovou omáčkou 08.07.
Knedlíčky z jablek 23.01.
Chlupaté knedlíky se zelím a uzeným 23.01.
Rychlé brynzové halušky 28.12.
Kucmoch z brambor 28.12.
Tvarohové noky 09.06.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.089s norob)