| EET Účtenky | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Email šablony | Rybář | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Omalovánky | Počítej Kalorie | Pletení | DWN.cz | Domácí účto |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr testo krem ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Sladké pokrmy > Zákusky Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Recept na Sladští slimáci - moučník

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:50
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 1111x / 2x
Přidáno/změněno: 3.6.2014
Kategorie: - Sladké pokrmy - Zákusky

Inredience:

1 palmarín (tuk na pečenie)
3 žĺtky
3 dkg droždia
3PL kyslej smotany
Muka polohruba podľa potreby
Sneh z 3 bielkov
25 dkg cukru prášok
orechy mlete



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Tuk, žltka, droždie, kysla smotana a potrebne množstvo muky, vypracujeme ľahko tvarovateľné cesto. Rozdelíme ho na tri časti.
Vyvaľkáme prvý bochník asi na hrúbku 5 mm.
Vyšľaháme bielka s cukrom nad parou, natrieme ich na cesto (tak aby bielka Vam zostali aj na ostatne dva kusy cesta), posypeme orechamy pomletymi a zavinieme do rolády, nakrájame roládu na kolieska o hrúbke asi 1 cm a dáme na plech upiecť. Teplé posypeme vanilkovým cukrom zmiešaným s práškovým cukrom.
Takto pripravíme rolady zo všetkych troch cestičok.
Pečieme asi 30-40 minut (resp. pokial bielko zružovie) asi na 170-180°C.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Sladští slimáci - moučník:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zákusky
Dort z indiánu 24.10.
Míša krém na korpus 24.10.
Skořicový zákusek 08.07.
Minidortíčky 08.10.
BeBe dortík 08.10.
Listové řezy s pudinkem 08.10.
Věnečky z odpalovaného těsta 13.09.
Ořechové tyčinky se žloutkovou polevou 09.09.
Banánové kremrole 09.09.
Trubičky z kyselé šlehačky 09.09.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0454s norob)