|
Recept na Sčchuanské kuře kung pao
|
|
|
| |
Postup přípravy:Kuřecí maso bez kostí nakrájíme na malé kostičky o hraně asi 1 cm. Bílky rozšleháme s moukou, lehce osolíme a smícháme s pokrájeným kuřecím masem. Chvilku necháme odležet. Na pánvi rozpálíme olej a osmažíme kuřecí maso v bílkovém obalu za stálého míchání. Osmažené maso vyjmeme, dáme stranou, odlijeme nadbytečný olej, na pánvi ponecháme asi 2 lžíce. Potom rozpálíme olej, vrátíme maso, přidáme papriky pokrájené na malé čtverečky, osmahneme, přidáme burské oříšky, znovu opečeme. V misce připravíme zálivku z pálivé papriky, vína, sojové omačky, jemně usekané cibule, cukru, octa, glutasolu nebo vegety. Připravenou zálivkou přelijeme maso na pánvi. Zamícháme, osmahneme. Pokrm nemá mít skoro žádnou štávu.
Podáváme s vařenou rýží.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Sčchuanské kuře kung pao, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/scchuanske-kure-kung-pao">Recept: Sčchuanské kuře kung pao</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Sčchuanské kuře kung pao:
|