Libová klobása
(jakákoliv)tučný špekáček nebo opékáček
cibule normální
cibule červená
špek (vyšší)
paprika zelená
houby čerstvé
(v nouzi mohou být i sušené ale před tím namočené a jemně přelité vařící vodou nebo houby mražené
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Vše nakrájíme ,dáme do mísy (mimo hub) .Posolíme přidáme sladkou papriku,trochu grilovacího nebo jiného pikantního koření ,nejraději přidávám "Gurmána ",který lze koupit pouze v prodejnách Plusu .Všechno koření je ale na Vaší fantazii o chuti .prostříkneme olejem a necháme aspoň dvě hodiny v lednici odstát .lépe pokud máme čas tak déle.Potom napícháme na jehli,houby ale zásadně mezi
dva plátky špeku aby nebyli vysušené a dáme na gril , a možná i lepší je tepelná úprava v pekáči ,protože vše zůstane štavnatější díky tomu že se to peče ve vlastní šťávě.To záleží na Vás pro co se rozhodnete.