|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
|
Recept na Rošťáci podle Bedřišky
|
|
|
| |
Postup přípravy:Připravíme si směs :
vorčestrovou omáčku, magi, vejce a hořčici promícháme, vmícháme solamyl se soli a pepřem a nastrouhané stroužky česneku.
Maso nakrájené na plátky naklepeme a balíme do směsi. Obalené je vložíme do mísy se směsí a necháme 3 - 4 dny v chladu. Potom vložíme i se směsí na pekáč a pečeme v troubě při 160 - 180 st. do změknutí masa (cca 45 minut).
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Rošťáci podle Bedřišky, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/rostaci-podle-bedrisky">Recept: Rošťáci podle Bedřišky</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Rošťáci podle Bedřišky:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Maso
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|