| DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | FormOffice | Recepty doma | Počítej Kalorie | Email šablony | Rybář | Domácí účto | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Omalovánky | Hromadné emaily | EET Účtenky | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Rošťáci podle Bedřišky


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:17.5.2017

Ingredience:

vepřové maso (kýta, kotleta, krkovice)na plátky dle počtu osob
na směs :
1/2 lžičky soli
1/2 lžičky pepře
1 lžíce magi
1 lžíce vorčestrové omáčky
2 velké lžíce plnotučné hořčice
2 vrchovaté lžíce solamylu
2 celá vejce
2 stroužky česneku

Popis:

Připravíme si směs :
vorčestrovou omáčku, magi, vejce a hořčici promícháme, vmícháme solamyl se soli a pepřem a nastrouhané stroužky česneku.
Maso nakrájené na plátky naklepeme a balíme do směsi. Obalené je vložíme do mísy se směsí a necháme 3 - 4 dny v chladu. Potom vložíme i se směsí na pekáč a pečeme v troubě při 160 - 180 st. do změknutí masa (cca 45 minut).


Jít na recept Rošťáci podle Bedřišky >>