1.maso krátce opláchneme a osušíme utěrkou.4 lž.oleje rozpálíme na pánvi a rězy po obou stranách osmažíme do hněda a křupava.Okořeníme rozmarýnou,paprikou a osolíme.poté každý řez zavineme do plátku šunky
2. Česnek a cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky.Celer a mrkev dobře očistíme,cukety omyjeme a všechno nakrájíme na tenké proužky. Rajčatové pyré dobře promícháme s bílým vínem.
3. V pánvi rozpálíme 2 lžíce olivového oleje a vněm osmažíme cibulku do sklovita. Pak přidáme česnek a zeleninu a lehce osmažíme. Přilijeme vinnou směs, okořeníme paprikou a osolíme.
4. Řezy z prsíček položíme na zeleninu, přikryjeme poklicí a při mírné teplotě podusíme asi 15 minut. Podušené je přemístíme na předehřáté talíře a udržujeme v teple. Do zeleniny přimícháme citronovou kůru a petrželku, pak zeleninu upravíme vedle kuřecích řezů a ihned podáváme.