Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|
Recept na Restované ledvinky na červeném víně
|
|
|
| |
Postup přípravy:Ledvinky vodorovně rozřízněte, bílé části špičatým nožem odstraňte. Omyjte je studenou vodou, osušte.
Ledvinky položte řeznou plochou dolů a ostrým nožem nakrájejte na 1/2 cm široké plátky. Zaprašte moukou.
Šalotky a česnek oloupejte a nakrájejte na malé kostičky. Obojí poduste na oleji do sklovita. Přidejte ledvinky, restujte často obracejte. Vložte do síta.
K výpeku přidejte červené víno. Nechte je téměř vyvařit, přidejte smetanu, hořčici a zachycenou šťávu z ledvinek. Uvařte hustou omáčku. Osolte, opepřete, vložte ledvinky a prohřejte je. Dochuťte.
Tip pro labužníky
Vhodná příloha
Brambory uvařené ve slupce s máslem a petrželkou.
Obměna
100g mozečku blanšírujte, odblaňte, nasekejte a přidejte v poslední minutě k základu. Je měkký, velmi jemné chuti. Šťavnaté ledvinky dobře doplňuje.
Poznámka
Dušení: při mírné teplotě
Doba přípravy: 30 min.
Dušení: 6 min.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Restované ledvinky na červeném víně, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/restovane-ledvinky-na-cervenem-vine">Recept: Restované ledvinky na červeném víně</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Restované ledvinky na červeném víně:
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|