| Zbrojní průkaz | Omalovánky | FormOffice | Hromadné emaily | Email šablony | Domácí účto | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Rybář | EET Účtenky | Pletení | Snadné hubnutí | DWN.cz | Recepty doma | Počítej Kalorie |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Pokrmy s vínem Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Restovaná játra na víně

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:30
Počet porcí: 2
Autor:
Zobrazeno/týden: 1366x / 8x
Přidáno/změněno: 14.3.2015
Kategorie: - Maso - Vnitřnosti - Játra
- Tepelně úpravená jídla - Smažené pokrmy
- Tepelně úpravená jídla - Pokrmy s vínem

Inredience:

vepřová nebo hovězí játra - 500 g
olivový olej - 1 dcl
mletý pepř
worchester - 2 polévkové lžíce
kukuřičný nebo bramborový škrob - 1 lžíce
bílé víno - 1/2 dcl
máslo - 1 lžíce
sůl



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Játra nakrájíme na kostky 1-2 cm,dáme do mísy, kde k nim přidáme worcester,mletý nebo drcený pepř,olivový olej a zasypeme škrobem.Směs řádně promícháme a necháme 15 až 20 minut proležet.
Pak necháme rozpálit pánev bez tuku a játra prudce za stáleho míchání restujeme až do doby ,kdy nejsou krvavá, což může trvat 5-10 minut.Pak přilejeme bílé víno a přidáme máslo.Nakonec dle chuti osolíme a servírujeme s bagetou nebo topinkami.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Restovaná játra na víně:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Pokrmy s vínem
Špekáčky na vínu 10.11.
Králík pečený na víně s kedlubnami 10.11.
Belgické kuře 24.10.
Kuřecí kostky s omáčkou z desertního vína 13.12.
Telecí pečené na rajčatech 13.12.
Koloszvárské zelí 26.10.
Králík na hořčici s vínem 26.10.
Losos na víně II. 25.07.
Čokoládovo-hruškové TRIFLE 25.07.
Kuře na mandlích 08.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.046s norob)