FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Pstruh (siven) na másle v alobalu s brusinkami
|
|
|
| |
Postup přípravy:Psruhy - siveny po vyvrhnutí (hlava zůstává na svém místě, pouze odstraníme žábry) vymyjeme, osolíme (zejména uvnitř), ocitronujeme, okmínujeme a necháme 20 minut odležet. Do břišní dutiny vložíme tenký plátek másla a nasekanou petrželku, pstruha - sivena položíme na máslem potřený list alobalu a dobře celý "balíček" uzavřeme. Grilujeme zhruba 10 minut, v polovině této doby "balíček" otočíme.
Vhodným doplňkem je brusinkový kompot vytvářející se pstruhem báječnou chuťovou kombinaci. Obvyklou přílohou je bílé pečivo.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Pstruh (siven) na másle v alobalu s brusinkami, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/pstruh-siven-na-masle-v-alobalu-s-brusinkami">Recept: Pstruh (siven) na másle v alobalu s brusinkami</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Pstruh (siven) na másle v alobalu s brusinkami:
|