| Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Recepty doma | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Rybář | Formuláře na PC | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | FormOffice | Email šablony | Omalovánky | Domácí účto | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Pstruh (siven) na másle v alobalu s brusinkami


Doba přípravy:00:40
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:14.1.2016

Ingredience:

4 pstruzi nebo siveni (každý kolem 300 gr.)
sůl,
citron,
máslo,
pepř,
kmín,
petrželka

Popis:

Psruhy - siveny po vyvrhnutí (hlava zůstává na svém místě, pouze odstraníme žábry) vymyjeme, osolíme (zejména uvnitř), ocitronujeme, okmínujeme a necháme 20 minut odležet. Do břišní dutiny vložíme tenký plátek másla a nasekanou petrželku, pstruha - sivena položíme na máslem potřený list alobalu a dobře celý "balíček" uzavřeme. Grilujeme zhruba 10 minut, v polovině této doby "balíček" otočíme.
Vhodným doplňkem je brusinkový kompot vytvářející se pstruhem báječnou chuťovou kombinaci. Obvyklou přílohou je bílé pečivo.


Jít na recept Pstruh (siven) na másle v alobalu s brusinkami >>