| Hromadné emaily | Domácí účto | Recepty doma | Email šablony | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Formuláře na PC | FormOffice | Rybář | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Pletení | DWN.cz | Počítej Kalorie |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi koreni hru cesnek chleb med oleje syr krem testo ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Speciality > Minutky Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Přírodní řízek v sýrové omáčce

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:40
Počet porcí: 2
Autor:
Zobrazeno/týden: 1383x / 2x
Přidáno/změněno: 19.1.2015
Kategorie: - Maso - Vepřové maso
- Tepelně úpravená jídla - Steak
- Speciality - Minutky

Inredience:

bravčové karé 4 plátky
eidam
smotana na šlahanie
olej
vegeta
múka na obalenie
príloha /zemiakové piré
hranolky
krokety ... /.



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Karé naklepeme , /nesolíme !!!/ . Obalíme v hladkej
múke a dáme piecť na rozpálený olej .Keď máme karé
opečené zo spodnej strany , posypeme vegetou ,otočíme,
podlejeme vodou a necháme dopiecť .
Keď je karé dopečené polejeme ho smotanou na šlahanie.
Keď sa smotana spení ,vyberieme karé s panvice na
tanier na ktorom je pripravená obloha ( zemiakové piré , hranolky , krokety ...). V panvici nám zostala
smotana do ktorej nasypeme strúhaný syr eidam . Po rozpustení syra omáčku nalejeme na karé a môžeme
degustovať .

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Přírodní řízek v sýrové omáčce:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Minutky
Ďábelská rychlosměska 28.12.
Hořčicové řízky 15.12.
Kotleta mlynářská 28.04.
Steak flambovaný od Maria 11.10.
Kotleta se slaninou 21.07.
Pikantní marinovaná kotleta 08.11.
Patizon jako minutka 06.11.
Čínský plátek s pomerančem 03.05.
Kuřecí maso s medovou omáčkou 23.04.
Brněnské vepřové kotlety 08.03.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0789s norob)