|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
HomePack3000 - programy na doma Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Polský bílý Boršč
|
|
|
| |
Postup přípravy:KVÁSEK:
Dobře promícháme žitnou mouku z vodou a necháme vykvasit 5 dnů,pro rychlejší vykvašení přidáme kousek tvrdé kůrky chleba.
Do 1 l vody dáme vařit klobásy,pak je vyjmeme a do této vroucí vody přidáme dobře rozšlehaný kvásek,vaříme za občasného míchání 15 minut.
Pak přidáme zakysanou smetanu,osolíme a necháme přejít varem.Na sádle dozlatova zpěníme nakrájenou cibuli.
Hotovou polévku nalejeme na talíře,polejeme cibulkou,přidáme nakrájenou uvařenou klobásu a nakrájené vajíčka.Můžeme ozdobit petrželkou.
Podáváme z pečivem nebo šťouchanými brambory,které si do polévky postupně přidáváme.
Doporučuji z vlastní zkušenosti z východu Polska.
Vynikající!
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Polský bílý Boršč, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/polsky-bily-borsc">Recept: Polský bílý Boršč</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Polský bílý Boršč:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Polévky
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|