|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Podkrkonošský houbovník
|
|
|
| |
Postup přípravy:Houby podusíme bez tuku, až zmizí voda a odstavíme do chladna. Půl hodiny ve vodě namočené pečivo dobře vyždímáme a smícháme s prochladlými houbami. Pepř a nové koření utlučeme v hmoždíři. Okořeníme a nastrouháme cibuli a česnek. Do všeho zamícháme lehce rozpuštěné máslo. Přidáme sůl a vejce. Nakonec přiléváme mléko, abychom docílili řídkost jako u nádivky do houloubat. Vše pečeme ve vymazaném a strouhankou vysypaném pekáči podobně jako prejt v horké troubě cca 45 min ( 200°C) a dopékáme 10 min (240°C). Podáváme bez přílohy.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Podkrkonošský houbovník, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/podkrkonossky-houbovnik">Recept: Podkrkonošský houbovník</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Podkrkonošský houbovník:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Houby
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|