 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

|
Recept na Plíčky po vídeňsku
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Vnitřnosti očistíme, omyjeme a vaříme se zeleninou, kořením, vínem a takovém množství vody, aby byly ponořené.
Jazyk sloupněte a se srdcem a plíčky nakrájejte na nudličky.
Cibuli osmahněte do zlatova , zaprašte moukou, zalijte procezeným vývarem s octem a povařte na hustou omáčku.
Maso v ní prohřejte a dochuťte.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Plíčky po vídeňsku, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/plicky-po-vidensku">Recept: Plíčky po vídeňsku</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Plíčky po vídeňsku:

Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Vnitřnosti
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|