Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
|
Recept na Pivní guláš "flamendr"
|
|
|
| |
Postup přípravy:Na sádle zpěníme zázvor, přidáme nakrájenou cibuli a mícháme, až cibulka zesklovatí. Vmícháme ostatní koření a na kostičky pokrájené maso, krátce orestujeme a zalijeme pivem. Pod pokličkou vaříme asi 60 minut (podle stáří býčka i déle, až maso skoro změkne), přidáme nadrobno pokrájenou papriku, Tuzemák , po 20-ti minutách zahustíme polohrubou moukou rozkvedlanou v nálevu (scezeném z fazolových lusků) a necháme ještě chvilku povařit. Přidáme fazolové lusky z konzervy a po jejich prohřátí podáváme.
Podle zásady české kuchyně je lepší ohřátý až druhý den!
Jako příloha je vhodný houskový knedlík, nebo chléb.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Pivní guláš "flamendr", zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/pivni-gulas-flamendr">Recept: Pivní guláš "flamendr"</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Pivní guláš "flamendr":
|