| Recepty doma | Rybář | Snadné hubnutí | Pletení | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Email šablony | Omalovánky | DWN.cz | EET Účtenky | Hromadné emaily | FormOffice |
|
| ||||||||
Pivní guláš "flamendr" | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1/2 kg kližky | ||||||||
Popis: Na sádle zpěníme zázvor, přidáme nakrájenou cibuli a mícháme, až cibulka zesklovatí. Vmícháme ostatní koření a na kostičky pokrájené maso, krátce orestujeme a zalijeme pivem. Pod pokličkou vaříme asi 60 minut (podle stáří býčka i déle, až maso skoro změkne), přidáme nadrobno pokrájenou papriku, Tuzemák , po 20-ti minutách zahustíme polohrubou moukou rozkvedlanou v nálevu (scezeném z fazolových lusků) a necháme ještě chvilku povařit. Přidáme fazolové lusky z konzervy a po jejich prohřátí podáváme. |