|
Recept na Pikantní kapr v Alobalu
|
|
|
| |
Postup přípravy:Očištěné porce kapra (samozřejmě s kůží) pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet v chladnu. Potom je osolíme a po obou stranách opečeme na másle. Opečené porce vyjmeme a položíme každou na přiměřeně velký plát alobalu. Na másle, na kterém jsme opékali kapra, opečeme na plátky nakrájená jablka, vyjmeme je a urovnáme je na porce kapra. V másle pak osmažíme sterilované hříbky, sardelovou pastu, citronovou kůru, rajčatový protlak, na kolečka nakrájené kyselé okurky a cibuli, zalijeme vínem, krátce povaříme. Směs rozdělíme opět na porce kapra. Každou porci kapra dobře uzavřeme do alobalu, vložíme na pekáček a krátce zapečeme v horké troubě. Kapra podáváme v alobalu s vařenými brambory. Praktická poznámka: Máte-li jakékoliv výhrady k alobalu, lze samozžejmě stejného cíle dosáhnout i tak, že porce kapra vložíte nasucho do zapékací misky, navršíte na něj opečená jablka a pikantní směs a krátce zapečete.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Pikantní kapr v Alobalu, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/pikantni-kapr-v-alobalu">Recept: Pikantní kapr v Alobalu</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Pikantní kapr v Alobalu:
|