| Pletení | Snadné hubnutí | Omalovánky | Domácí účto | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Email šablony | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | FormOffice | Hromadné emaily | Recepty doma | Rybář | DWN.cz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Guláše Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Perkelt z patizonu

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:45
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 2379x / 8x
Přidáno/změněno: 15.9.2014
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Guláše
- Zelenina - Plodová - Baklažán
- Houby

Inredience:

1 patizon
1 cibule velká
3 rajčata
2 papriky
4 stroužky česneku
30 dkg hlívy ústřičné nebo žampionu
4 brambory
sůl, pepř, kari koření
zakysaná smetana
olej
kuřecí nebo zeleninový vývar



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

1.Na pánev dáme malou lžičku oleje, přidáme 1/2
nakrájené cibule, necháme zesklovatět, přidáme
nakrájenou hlívu a podusíme
2.Na oleji zpěníme zbytek cibule a česnek , přidáme
lžičku kari koření, nakrájenou papriku, rajčata
a očištěny a nakrájený patizon ( na kostičky)
osolíme, opepříme, přidáme nakrájené brambory
zalejeme kuřecím nebo zeleninovým vývarem,tak aby
byly suroviny potopeny.Dusíme asi 30 minut do
měkka.
3.Přidáme podušenou hlívu a zahustíme zakysanou
smetanou.
4.Podáváme s černým chlebem

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Perkelt z patizonu:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Guláše
Guláš SAMURAJ 18.10.
Bramborový guláš se smetanou 24.10.
Hovězí guláš Jadran 24.10.
Mexický guláš s bramborákem 13.12.
Krůtí guláš s klobásou 25.07.
Prezidenský guláš 25.07.
Pikantní uzeninový guláš 18.07.
Moravský pivní guláš 08.07.
Guláš Radegast 07.12.
Segedínský guláš pro začátečníky 23.01.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0701s norob)