| Zbrojní průkaz | Domácí účto | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Hromadné emaily | Recepty doma | Pletení | Formuláře na PC | Rybář | Snadné hubnutí | FormOffice | EET Účtenky | Email šablony | Počítej Kalorie |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Pomazánky > Masové Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Pěna z játrové, nebo zvěřinové paštiky

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:30
Počet porcí: 3
Autor:
Zobrazeno/týden: 1902x / 1x
Přidáno/změněno: 27.12.2014
Kategorie: - Pomazánky - Masové

Inredience:

40g másla
nebo rostlinného tuku
200g játrové nebo zvěřinové paštiky
(krájené nebo z konzervy)
sůl
pažitka



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Paštiku vyšleháme se změklým tukem a doplníme nadrobno nakrájenou pažitkou. Zpravidla nemusíme solit. Pěnou potíráme slané pečivo, celozrnné rohlíky, či krajíčky černého chleba, nebo jí můžeme naplnit do rajčat, i paprik.
Obměny:
- s brusinkami, nebo rybízem - k našlehanému základu přidáme 1 ÷ 2 lžíce dobře okapaného brusinkového, nebo rybízového kompotu
- s křenem - do základu zamícháme asi 1 lžíci nastrouhaného křenu
- s pomerančem - pečlivě oloupaný pomeranč nakrájíme na tenké, drobné výseče a zamícháme k základu

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Pěna z játrové, nebo zvěřinové paštiky:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Masové
Jednoduchá pomazánka z Luncheon Meat Pork 13.12.
Játrová paštika s vejci 28.12.
Paštika s drůbežími jatérky a pomerančovým čatní 15.12.
Čabajská pěna 06.11.
Šunková pěna 08.10.
Domácí paštika Majka 13.09.
Játrová paštika III. 05.09.
Rychlá jednoduchá pomazánka od Martina 21.08.
Paštika z telecích jater 31.10.
Bůčková pomazánka na tousty 12.09.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.066s norob)