| Počítej Kalorie | Omalovánky | DWN.cz | Rybář | Email šablony | Pletení | Formuláře na PC | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Recepty doma | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Pěna z játrové, nebo zvěřinové paštiky


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:3
Autor:
Přidáno/změněno:27.12.2014

Ingredience:

40g másla
nebo rostlinného tuku
200g játrové nebo zvěřinové paštiky
(krájené nebo z konzervy)
sůl
pažitka

Popis:

Paštiku vyšleháme se změklým tukem a doplníme nadrobno nakrájenou pažitkou. Zpravidla nemusíme solit. Pěnou potíráme slané pečivo, celozrnné rohlíky, či krajíčky černého chleba, nebo jí můžeme naplnit do rajčat, i paprik.
Obměny:
- s brusinkami, nebo rybízem - k našlehanému základu přidáme 1 ÷ 2 lžíce dobře okapaného brusinkového, nebo rybízového kompotu
- s křenem - do základu zamícháme asi 1 lžíci nastrouhaného křenu
- s pomerančem - pečlivě oloupaný pomeranč nakrájíme na tenké, drobné výseče a zamícháme k základu


Jít na recept Pěna z játrové, nebo zvěřinové paštiky >>