1 balení Špaget
1 konzerva vepřového masa ve vlastní šťávě
1 konzerva hovězího ve vlastní šťávě
2 sklenky lečo
1 láhev ostrého kečupu
10 stroužků česneku
4 špetky kurkumy
2 lžíce italská kořenící směsi
2 rajčata
1 paprika
40 dkg sýru eidamu
2 hrsti oliv
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Uvaříme špagety v osolené vodě s kurkumou do poloměkka. Rozdělíme na dva díly.
První díl stejnoměrně rozprostřeme v pekáčku. Nadrobno nasekáme obsah vepřové konzervy, nasekáme olivy a rozprostřeme na MAGGI Špagety.
Nasekáme poloviční množství oloupaného česneku a posypeme. Zaprášíme půl lžící Italské kořenící směsi, pokryjeme jednou sklenicí leča a potřeme cca 1/2 lahví ostrého kečupu. Zaprášíme 20 dkg nakrouhaného eidamu.
Rozprostřeme druhý díl špaget, celý postup opakujeme, pouze použijeme hovězí maso ve vlastní šťávě a před zaprášením pokryjeme vrsvou sýra, stejnoměrně nakrájenou paprikou na proužky a rajčaty na kolečka.
Zapékáme při cca 200°C do lehkého zhnědnutí sýry, cca 35 minut.