| Hromadné emaily | Pletení | DWN.cz | Počítej Kalorie | Email šablony | FormOffice | Domácí účto | Omalovánky | Recepty doma | EET Účtenky | Rybář | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Pasta Corleone


Doba přípravy:01:20
Počet porcí:6
Autor:
Přidáno/změněno:20.5.2013

Ingredience:

1 balení Špaget
1 konzerva vepřového masa ve vlastní šťávě
1 konzerva hovězího ve vlastní šťávě
2 sklenky lečo
1 láhev ostrého kečupu
10 stroužků česneku
4 špetky kurkumy
2 lžíce italská kořenící směsi
2 rajčata
1 paprika
40 dkg sýru eidamu
2 hrsti oliv

Popis:

Uvaříme špagety v osolené vodě s kurkumou do poloměkka. Rozdělíme na dva díly.

První díl stejnoměrně rozprostřeme v pekáčku. Nadrobno nasekáme obsah vepřové konzervy, nasekáme olivy a rozprostřeme na MAGGI Špagety.

Nasekáme poloviční množství oloupaného česneku a posypeme. Zaprášíme půl lžící Italské kořenící směsi, pokryjeme jednou sklenicí leča a potřeme cca 1/2 lahví ostrého kečupu. Zaprášíme 20 dkg nakrouhaného eidamu.

Rozprostřeme druhý díl špaget, celý postup opakujeme, pouze použijeme hovězí maso ve vlastní šťávě a před zaprášením pokryjeme vrsvou sýra, stejnoměrně nakrájenou paprikou na proužky a rajčaty na kolečka.

Zapékáme při cca 200°C do lehkého zhnědnutí sýry, cca 35 minut.


Jít na recept Pasta Corleone >>