|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|
Recept na Pařížský zapečený květák
|
|
|
| |
Postup přípravy:Květák uvaříte v osolené vodě do poloměkka. Okapaný vložíte do máslem vymazané zapékací misky. Polovinu sýra a uzeného masa nakrájíte na tenké hranolky a prošpikujete jimi květák. Z másla a mouky uděláte jíšku a za stálého míchání přidáváte mléko, až se utvoří bešamel. Osolíte, opepříte a přidáte druhou polovinu najemno nastrouhaného sýra. Povaříte, dokud se sýr nerozpustí, a pro zjemnění přidáte do vychladlého bešamelu jeden žloutek. Prošpikovaný květák, který máte v zapékací misce, polijete bešamelem, posypete sýrem a zapečete. Sypete zelenou pažitkou.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Pařížský zapečený květák, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/parizsky-zapeceny-kvetak">Recept: Pařížský zapečený květák</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Pařížský zapečený květák:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Květák
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|