|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Panská roštěnka
|
|
|
| |
Postup přípravy:Odbladenú roštenku nakrájame na plátky, ktoré z oboch strán naklepeme, na okrajoch narežeme, osolíme a okoreníme.
Slaninu pokrájame na tenké prúžky, opražíme na rozohriatom tuku, vyberieme a odložíme na teplé miesto.
Vo výpeku z oboch strán opečieme mäsové rezne, podlejeme horúcou vodou a prikryté dusíme domäkka. Počas dusenia občas podlievame.
Očistený chren a cviklu najemno postrúhame. Keď je mäso mäkké, uložíme ho na teplú misu, polejeme šťavou z dusenia a na každý plátok dáme prúžok slaniny, trocha postrúhaného chrenu a cvikly.
Podávame s opekanými zemiakmi a kyslou uhorkou.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Panská roštěnka, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/panska-rostenka">Recept: Panská roštěnka</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Panská roštěnka:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Zadní
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|