| Formuláře na PC | FormOffice | DWN.cz | Domácí účto | Hromadné emaily | Rybář | Snadné hubnutí | Email šablony | Zbrojní průkaz | Pletení | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | EET Účtenky | Počítej Kalorie |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Panská roštěnka


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:20.2.2014

Ingredience:

500 g hovädzej roštenky
40 g údenej slaniny
40 g tuku
mleté čierne korenie
soľ
chren
cvikla

Popis:

Odbladenú roštenku nakrájame na plátky, ktoré z oboch strán naklepeme, na okrajoch narežeme, osolíme a okoreníme.
Slaninu pokrájame na tenké prúžky, opražíme na rozohriatom tuku, vyberieme a odložíme na teplé miesto.
Vo výpeku z oboch strán opečieme mäsové rezne, podlejeme horúcou vodou a prikryté dusíme domäkka. Počas dusenia občas podlievame.
Očistený chren a cviklu najemno postrúhame. Keď je mäso mäkké, uložíme ho na teplú misu, polejeme šťavou z dusenia a na každý plátok dáme prúžok slaniny, trocha postrúhaného chrenu a cvikly.
Podávame s opekanými zemiakmi a kyslou uhorkou.


Jít na recept Panská roštěnka >>