| Email šablony | Zbrojní průkaz | FormOffice | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Rybář | Recepty doma | Domácí účto | Omalovánky | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | DWN.cz | Snadné hubnutí | Pletení | EET Účtenky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Zelenina > Plodová > Baklažán Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Pakora - baklažán v těstíčku

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:15
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 2200x / 5x
Přidáno/změněno: 29.9.2014
Kategorie: - Bezmasé pokrmy - Zeleninová jídla
- Tepelně úpravená jídla - Smažené pokrmy
- Zelenina - Plodová - Baklažán

Inredience:

1 střední cibule
1/4 citrónu
3 dl jogurtu
1 čajová lžička chilli
150 až 175 g mouky
1/2 čajové lžičky hořčice
1 baklažán nebo 100 g čerstvých nevelkých špenátových listů
rostlinný olej



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Cibuli nakrájíme nadrobno spolu s oloupanou čtvrtkou citrónu. Rozmixujeme s jogurtem, chili a hořčicí na stejnoměrnou hmotu.
Do ní přisypeme mouku a rozšleháme tak, abychom získali těsto na lívance.
Plátky baklažánu o tloušťce 4 mm (nebo špenátové listy) namáčíme v těstíčku a klademe na rozpálený olej. Smažíme do růžova.
Placičky pakora usmažené jenom z těstíčka slouží jako příkrm.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Pakora - baklažán v těstíčku:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Baklažán
Baklažánová pomazánka (lilková) 25.10.
Baklažány s rajčaty a paprikou 09.09.
Patizon jako minutka 06.11.
Paprika s baklažánem salát 05.01.
Patizónovník 21.09.
Baklažány na orient. způsob 23.06.
Balkažánové placky 14.01.
Baklažán (Lilek) jako řízek 14.06.
Špagety s patizonem, smetanou a kari kořením 04.01.
Baklažán plnený zeleninou a bylinkami 02.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0766s norob)