|
Recept na Pačetínský kančí řízek s bylinkovou omáčkou
|
|
|
| |
Postup přípravy:Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opečeme na oleji. Do malého hrnce dáme lžíci másla, přidáme najemno nakrájenou cibuli a na nudličky nakrájené okurky, zpěníme, přidáme tuk na vaření, opláchnuté nasekané bylinky, přesekané kapary, hořčici, osolíme, opepříme a minutu povaříme. Řízky přeléváme připravenou omáčkou. Pokud nechceme řízky podávat ihned, můžeme je vložit do omáčky.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Pačetínský kančí řízek s bylinkovou omáčkou, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/pacetinsky-kanci-rizek-s-bylinkovou-omackou">Recept: Pačetínský kančí řízek s bylinkovou omáčkou</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Pačetínský kančí řízek s bylinkovou omáčkou:
|