|
Recept na Olomoucké ravioli
|
|
|
| |
Postup přípravy:Z mouky, vajec a soli vypracujeme tužší nudlové těsto, z něj vytvoříme malé taštičky. Plníme je kousky tvarůžků a okraje pevně stiskneme (můžeme použít formičku). Necháme v chladu odpočinout do druhého dne, potom je ve slané vodě uvaříme doměkka. Zatímco se ravioli vaří, připravíme si omáčku. Na oleji osmahneme cibulku nakrájenou na kostičky, přidáme pokrájené hříbky, osolíme, okmínujeme, opepříme a podusíme. Když jsou houby měkké, přilijeme smetanu, ve které jsme rozmíchali lžičku mouky a za stálého míchání chvilku povaříme. Hotové ravioli rozdělíme na talíře a přelijeme omáčkou.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Olomoucké ravioli, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/olomoucke-ravioli">Recept: Olomoucké ravioli</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Olomoucké ravioli:
|