|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Okoun v okurkovém láku
|
|
|
| |
Postup přípravy:Očištěné okouny krátce povaříme nad párou, necháme vychladnout a odebereme od kostí. Rybí maso osmahneme na másle po obou stranách dozlatova.Pak je vložíme do hlubší misky nebo zavařovací sklenice a poklademe vrstvou cibule nakrájené na kolečka.Přidáme nakrájené sterilované okurky a naložené houby, osolíme a opepříme. Zalijeme okurkovým lákem, dobře uzavřeme a necháme nejméně 3 dny odležet v chladničce.Podáváme jako studený předkrm s bagetkou.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Okoun v okurkovém láku, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/okoun-v-okurkovem-laku">Recept: Okoun v okurkovém láku</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Okoun v okurkovém láku:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Sladkovodní
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|