| DWN.cz | Email šablony | Rybář | FormOffice | Formuláře na PC | Omalovánky | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Domácí účto | Pletení | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Recepty doma | Zbrojní průkaz |
|
| ||||||||
Okoun v okurkovém láku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 800 g čerstvě očištěných okounů říčních | ||||||||
Popis: Očištěné okouny krátce povaříme nad párou, necháme vychladnout a odebereme od kostí. Rybí maso osmahneme na másle po obou stranách dozlatova.Pak je vložíme do hlubší misky nebo zavařovací sklenice a poklademe vrstvou cibule nakrájené na kolečka.Přidáme nakrájené sterilované okurky a naložené houby, osolíme a opepříme. Zalijeme okurkovým lákem, dobře uzavřeme a necháme nejméně 3 dny odležet v chladničce.Podáváme jako studený předkrm s bagetkou. |