|
Recept na Obložený okoun
|
|
|
| |
Postup přípravy:Okouny očistíme, odřízneme hlavy, ploutve a ocasy, spaříme vařící vodou a stáhneme kůži. Rozdělíme je na porce, osolíme, poprášíme moukou a paprikou, vložíme do kastrolu s rozehřátým máslem a pečeme na malém plameni, až změknou. Přeložíme je na talíře, podlijeme šťávou, tence potřeme kečupem, potom tatarskou omáčkou, posypeme jemně nastrouhaným sýrem a podáváme s opečenými brambory a zeleninovým salátem.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Obložený okoun, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/oblozeny-okoun">Recept: Obložený okoun</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Obložený okoun:
Recepty doma - PC kuchařka zdarma Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|