| Formuláře ZDARMA | FormOffice | DWN.cz | Rybář | Email šablony | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Pletení | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Omalovánky | Recepty doma | Domácí účto | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
Obložený okoun | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 kg okounů | ||||||||
Popis: Okouny očistíme, odřízneme hlavy, ploutve a ocasy, spaříme vařící vodou a stáhneme kůži. Rozdělíme je na porce, osolíme, poprášíme moukou a paprikou, vložíme do kastrolu s rozehřátým máslem a pečeme na malém plameni, až změknou. Přeložíme je na talíře, podlijeme šťávou, tence potřeme kečupem, potom tatarskou omáčkou, posypeme jemně nastrouhaným sýrem a podáváme s opečenými brambory a zeleninovým salátem. |