| Formuláře ZDARMA | FormOffice | DWN.cz | Rybář | Email šablony | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Pletení | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Omalovánky | Recepty doma | Domácí účto | Počítej Kalorie |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Obložený okoun


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:21.5.2015

Ingredience:

1 kg okounů
sůl
mletá paprika
hladká mouka
50 g másla
4 lžíce kečupu
100 g tatarské omáčky
80 g tvrdého sýra

Popis:

Okouny očistíme, odřízneme hlavy, ploutve a ocasy, spaříme vařící vodou a stáhneme kůži. Rozdělíme je na porce, osolíme, poprášíme moukou a paprikou, vložíme do kastrolu s rozehřátým máslem a pečeme na malém plameni, až změknou. Přeložíme je na talíře, podlijeme šťávou, tence potřeme kečupem, potom tatarskou omáčkou, posypeme jemně nastrouhaným sýrem a podáváme s opečenými brambory a zeleninovým salátem.


Jít na recept Obložený okoun >>