SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Nakládaný hermelín podle Petra
|
|
|
| |
Postup přípravy:Hermelíny podélně rozkrojíme na poloviny, všechny vnitřní plochy silněji pomažeme utřeným česnekem se solí a paprikou a posypeme nadrobno rozsekanými jádry z vlašských ořechů. Tyto půlky zase k sobě spojíme, přitiskneme na sebe a rozkrojíme ještě na půlky příčné. Je možné do potírací směsi přidat i mletý pepř.
Půlky upravených hermelínů naskládáme do sklenice s bobkovými listy, novým kořením, celým pepřem, případně hořčičným semínkem. Feferonky nakrájíme na proužky (čerstvé papriky na tenká kolečka), cibuli na kroužky a střídavě klademe mezi hermelíny a na ně. Zalijeme olejem, zavřeme víčkem nebo alobalem a necháme v chladu několik dní uležet
Obecně:
hermelíny je možné nakrájet na trojúhelníčky nebo nakládat celé), vždy je důležité, aby byly potopené v oleji. Co se týká délky uložení, tak stačí tři dny, protože už stejně začnete ochutnávat. Denně sklenici kontrolujte a obsah opatrně promíchejte čistou vidličkou, protože koření se usadí dole.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Nakládaný hermelín podle Petra, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/nakladany-hermelin-podle-petra">Recept: Nakládaný hermelín podle Petra</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Nakládaný hermelín podle Petra:
|