| Email šablony | Omalovánky | Snadné hubnutí | Recepty doma | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | FormOffice | Pletení | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Rybář | EET Účtenky | DWN.cz | Hromadné emaily |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi koreni chleb hru cesnek med oleje syr kure krem ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Upravená masa > Závitky a masa nadívané Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Nadívaný vepřový bůček

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 2
Autor:
Zobrazeno/týden: 2205x / 3x
Přidáno/změněno: 26.8.2015
Kategorie: - Maso - Vepřové maso - Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
- Tepelně úpravená jídla - Pečené maso
- Maso - Upravená masa - Závitky a masa nadívané
- Příprava pokrmů - Oběd

Inredience:

kmín 0,5g
maso - vepřové vykostěné 200g
sůl 4g
žemle světlá 20g
mléko 40g
máslo 15g
vejce celá čerstvá 1 kus
květ mletý špetka
pepř mletý špetka
petrželka 0,5g
voda pitná podle potřeby
mouka hladká 7,5g



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Vepřový bůček vykostíme opatrně, abychom neprořízli maso příliš do hloubky. Vykostěnou část opláchneme pod vodou a necháme oschnout. Ze strany (napříč proti kostem) dlouhým nožem prořízneme podlouhlou kapsu. Je praktické otvor (vchod) do kapsy nedělat příliš velký, ale uvnitř špičkou nože proříznout kapsu co nejširší. Na náplň: si připravíme kostky nakrájené z bílého pečiva, které pokropíme mlékem a necháme provlhnout. Vejce si rozdělíme na žloutek a bílek. Změklé máslo rozetřeme se žloutky a ochutíme solí a ostatním kořením. Pro pěknou barevnost přidáme nasekanou petrželku. Tuto směs promícháme s pokrájeným pečivem. Z bílků připravíme pevný sníh, který velice opatrně pouze převracením zapracujeme do nádivky. Pomocí lžíce naplníme masovou kapsu nádivkou. Kapsu uzavřeme jehlou nebo pouze špejlí. Bůček posolíme, lehce okmínujeme a vložíme do pekáčku na přesekané kosti, které jsme vyřízli z masa. Nejdříve bůček pečeme položený kůží dolů. Maso mírně podlijeme vodou a pečeme v rozpálené troubě doměkka. Průběžně při pečení doléváme vodu podle potřeby. Při pečení maso pouze jednou obrátíme a dopečeme i z druhé strany do krásné zlatavé barvy. Upečené maso vyndáme z pekáče, šťávu odvaříme až na tuk a zlehka zaprášíme hladkou moukou. Mouku krátce orestujeme a zalijeme vodou. Dobře provaříme. Provařenou šťávu procedíme přes jemný cedník, dochutíme solí (je-li třeba). Necháme-li na mase i kůži, je potřeba ji před dopečením podélně několikrát lehce naříznout, abychom maso snadněji porcovali.Upečené maso nakrájíme na plátky silné asi 1 cm. K tomuto jídlu jsou vynikající brambory.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Nadívaný vepřový bůček:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Závitky a masa nadívané
Hustopečský kotouč 10.11.
Španělské ptáčky 10.11.
Kuřecí rolky v anglické slanině 14.08.
Pastýřský řízek 25.07.
Vepřová panenka s husími játry 23.01.
Kuřecí závitky s brusinkami 09.06.
Kuřecí závitky se slaninou a smetanou 25.10.
Kapustové závitky v rajčatové omáčce 14.10.
Kachna plněná bůčkovou nádivkou 26.09.
Plněné vepřové řízky od Lenky 02.09.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2025. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0812s norob)