|
Recept na Moje zvěřina
|
|
|
| |
Postup přípravy:Maso očistíme a nakrájame na väčšie kúsky, slaninu nakrájame na kocky, cibulu na väčšie kocky, koreňovú zeleninu očistíme a nakrájame na kocky. Huby očistíme na sucho a nakrájame na plátky. Do rajnice nalejeme olej, pridáme nakrájanú slaninu a opečieme do chrumkava, pridáme cibulu a pečieme do sklovita, pridáme korenovú zeleninu a opekáme 5 minút, pridáme huby a opekáme ešte 2-3 minúty. Všetko odsunieme na boky nádoby a pridáme mäso. Opekáme aby sa zatiahlo. Posolíme, okoreníme, pridáme celé korenie a borievky, paradajkový pretlak, zalejeme vývarom a dusíme do mäkka za občasného miešania a prípadného podlievania. 15 minút pred koncom dusenia prilejeme víno, pridáme brusnicový kompót. Nakoniec zahustíme múkou rozmiešanou vo vode, prevaríme, dochutíme a podávame s žemlovou knedlou, alebo varenými zemiakmi.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Moje zvěřina, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/moje-zverina">Recept: Moje zvěřina</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Moje zvěřina:
|