| Formuláře na PC | Hromadné emaily | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Recepty doma | Pletení | Omalovánky | EET Účtenky | Email šablony | Počítej Kalorie | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Rybář | Snadné hubnutí |
|
| ||||||||
Moje zvěřina | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 600 gramov masa z diviny | ||||||||
Popis: Maso očistíme a nakrájame na väčšie kúsky, slaninu nakrájame na kocky, cibulu na väčšie kocky, koreňovú zeleninu očistíme a nakrájame na kocky. Huby očistíme na sucho a nakrájame na plátky. Do rajnice nalejeme olej, pridáme nakrájanú slaninu a opečieme do chrumkava, pridáme cibulu a pečieme do sklovita, pridáme korenovú zeleninu a opekáme 5 minút, pridáme huby a opekáme ešte 2-3 minúty. Všetko odsunieme na boky nádoby a pridáme mäso. Opekáme aby sa zatiahlo. Posolíme, okoreníme, pridáme celé korenie a borievky, paradajkový pretlak, zalejeme vývarom a dusíme do mäkka za občasného miešania a prípadného podlievania. 15 minút pred koncom dusenia prilejeme víno, pridáme brusnicový kompót. Nakoniec zahustíme múkou rozmiešanou vo vode, prevaríme, dochutíme a podávame s žemlovou knedlou, alebo varenými zemiakmi. |