vepřové maso (kýta,nebo plec) 35 dkg
červené fazole v plechovce 2 plechovky
cibule 3 velké
sůl,pepř,kmín
majoránka
chili
paprika
kečup
woršestr
trochu škrobové moučky (asi 1 lžíce)
pórek na ozdobu
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Na oleji s trochou sádla zpěníme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme maso pokrájené na kostky o velikosti cca 2x2 cm. Když se maso zatáhne, přidáme koření, které necháme trochu na tuku restnout, aby pustilo větší sílu, přidáme kečup a také trochu zarestujeme. Pak přilijeme trochu vody a dusíme jako běžný guláš. Když maso změkne osolíme a přidáme fazole i s nálevem. Dle potřeby dohustíme škrobovou moučkou rozmíchanou ve vodě. Dusíme ještě asi 5 min.
Na talíři zdobíme pokrájeným pórkem a podáváme s tmavým chlebem. Dobrou chuť!