| DWN.cz | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Domácí účto | Email šablony | Omalovánky | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | EET Účtenky | Rybář | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Mexické chili


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:16.2.2012

Ingredience:

vepřové maso (kýta,nebo plec) 35 dkg
červené fazole v plechovce 2 plechovky
cibule 3 velké
sůl,pepř,kmín
majoránka
chili
paprika
kečup
woršestr
trochu škrobové moučky (asi 1 lžíce)
pórek na ozdobu

Popis:

Na oleji s trochou sádla zpěníme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme maso pokrájené na kostky o velikosti cca 2x2 cm. Když se maso zatáhne, přidáme koření, které necháme trochu na tuku restnout, aby pustilo větší sílu, přidáme kečup a také trochu zarestujeme. Pak přilijeme trochu vody a dusíme jako běžný guláš. Když maso změkne osolíme a přidáme fazole i s nálevem. Dle potřeby dohustíme škrobovou moučkou rozmíchanou ve vodě. Dusíme ještě asi 5 min.
Na talíři zdobíme pokrájeným pórkem a podáváme s tmavým chlebem. Dobrou chuť!


Jít na recept Mexické chili >>