|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Medovník ze svařené směsi
|
|
|
| |
Postup přípravy:Za stálého míchání v hrnci svaříme mléko s cukrem, medem, vejci a tukem. Když směs začne houstnout, vmícháme jedlou sodu (směs napění) a odstavíme z ohně. Dáme mouku na vál a do udělaného důlku vmícháme směs. Vypracujeme hladké těsto, které rozdělíme na 5 kousků.Z nich vyválíme placky , které upečeme v troubě na pečící fólii nebo vymazaném plechu.
Poznámka:
Směs se snažíme co nejdříve dát do mouky ještě za tepla a snažíme se co nejdřív vyválet placky.Po ochlazení směsi to jde podstatně hůř
Příprava krému:
Pudinkový prášek rozmícháme 1/3 mléka a za stálého míchání vlijeme do zbylého vroucího mléka.Máslo utřeme s cukrem a žloutky do pěny po troškách přidáme vychladlý pudink, po kapkách černou kávu a umícháme hladký krém, kterým potřeme upečené placky. Ty slepíme a můžeme přiměřeně zatížit.
Medovník je nejlepší až za 24 hod.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Medovník ze svařené směsi, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/medovnik-ze-svarene-smesi">Recept: Medovník ze svařené směsi</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Medovník ze svařené směsi:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Moučníky
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|