
|
Recept na Maminčiny křehké vońavé řízky
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Do kastrůlku vlijte tuk a na středním plameni ho nechte rozehřívat.
Plátky masa naklepejte,osolte,opepřete a potřete česnekem.Pokapejte olejem a nechte alespoň 24 hod odležet.
Maso pečlivě přitiskněte do mouky; přebytek oklepejte. Pak je protáhněte v rozšlehaných vejcích a pečlivě obalte ve strouhance. Tu na vepřové důkladně přitiskněte. Jestli chcete, obalte řízky ve vejcích a strouhance ještě jednou.
Smažte, dokud nejsou patřičně zlatavé.Potom řízky vyjměte a položte na vrstvu kuchyňského papíru nebo ubrousků. Odsaje se tak přebytečný tuk.
Podávejte nejlépe s vařenými bramborami přelitými máslem,bramborovým salátem nebo s bramborovou kaší. Hodí se i jednoduchý zelený,rajčatový nebo okurkový salát.
Zkuste kuřecí,králičí nebo telecí.
Ať vám chutná a voní!
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Maminčiny křehké vońavé řízky, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/maminciny-krehke-vonave-rizky">Recept: Maminčiny křehké vońavé řízky</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Maminčiny křehké vońavé řízky:

FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|