|
Recept na Maďarský candát
|
|
|
| |
Postup přípravy:Candáta vykucháme, omyjeme, podélně rozpůlíme a odstraníme páteř. Z obou půlek ryby stáhneme kůži, oba kusy osolíme, vložíme do hrnce s trochou rozpuštěného másla, zalijeme vodou a dusíme doměkka.
Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme papriku, rybí páteř a kůži, zalijeme asi 500 ml vody a 25 minut vaříme. Pak vývar přecedíme, zalijeme kyselou smetanou, necháme přejít varem, zahustíme máslovou jíškou z másla a mouky a dobře povaříme.
Maso upravíme na mísu, zalijeme přecezenou omáčkou a okraje mísy ozdobíme nakrájenými zelenými paprikovými lusky. Podáváme s vařenými bramborami.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Maďarský candát, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/madarsky-candat">Recept: Maďarský candát</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Maďarský candát:
|