|
Recept na Maďarské kuře s nádivkou
|
|
|
| |
Postup přípravy:Kuře očistíme, kůži na prsou oddělíme od masa, uvnitř kuře osolíme a vetřeme majoránku. Housky namočíme do mléka a po prosáknutí důkladně vymačkáme. Kuřecí játra rozetřeme, houby pokrájíme na malé kousky. Na oleji zpěníme nastrouhanou cibuli, přidáme játra a houby, osolíme, opepříme, posypeme trochou majoránky a zázvoru. Když směs vychladne, přidáme vymačkané housky, vejce, nasekanou petrželku a promícháme. Takto připravenou směsí naplníme kuře uvnitř i v uvolněných otvorech, vložíme je do máslem vymaštěného alobalu a ve středně vyhřáté troubě na mřížce nebo na pekáči pečeme asi 30 minut. Poté alobal na povrchu rozstřihneme, kuře potřeme rozehřátým máslem, posypeme strouhankou, upečeme dočervena a podáváme.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Maďarské kuře s nádivkou, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/madarske-kure-s-nadivkou">Recept: Maďarské kuře s nádivkou</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Maďarské kuře s nádivkou:
|