|
Recept na Losos na francouzský způsob
|
|
|
| |
Postup přípravy:Plátky lososa osolíme, v mističce si připravíme nakrájený koriandr a petržel (ne celou) a zalijeme šťavou z limetky. Bylinky můžete dávat podle chuti, špatná není ani bazalka, či rozmarýn. Plátky lososa touto směsí potřeme, dáme do trouby péct, během pečení přidáme máslo, event. trochu podlijeme. Než se ryba upeče, osmažíme na oleji nakrájený zbytek petržele, žampiony a pórek s trochou drceného kmínu.
Losos se podává s vařeným bramborem a se směsí pórku a hub. Pokud máte dostatek času a náladu můžete k tomu nachystat místo vařených brambor, brambor šťouchaný. Je to vynikající!!!
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Losos na francouzský způsob, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/losos-na-francouzsky-zpusob">Recept: Losos na francouzský způsob</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Losos na francouzský způsob:
|