| Email šablony | Omalovánky | Rybář | EET Účtenky | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | FormOffice | Pletení | Recepty doma | Zbrojní průkaz | DWN.cz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Losos na francouzský způsob


Doba přípravy:
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:8.10.2013

Ingredience:

plátky lososa (podle počtu osob)
1 limetka
svazek čerstvého koriandru
svazek čerstvé petrželky
brambory (na přílohu)
1 pórek
250 g žampiónů
olej na smažení
trochu másla
sůl,kmín

Popis:

Plátky lososa osolíme, v mističce si připravíme nakrájený koriandr a petržel (ne celou) a zalijeme šťavou z limetky. Bylinky můžete dávat podle chuti, špatná není ani bazalka, či rozmarýn. Plátky lososa touto směsí potřeme, dáme do trouby péct, během pečení přidáme máslo, event. trochu podlijeme. Než se ryba upeče, osmažíme na oleji nakrájený zbytek petržele, žampiony a pórek s trochou drceného kmínu.
Losos se podává s vařeným bramborem a se směsí pórku a hub. Pokud máte dostatek času a náladu můžete k tomu nachystat místo vařených brambor, brambor šťouchaný. Je to vynikající!!!


Jít na recept Losos na francouzský způsob >>