2 malé kedlubny (asi 350g)
300g mrkve
1 salátová okurka (asi 300g)
1 svazek ředkviček (asi 100g)
1 krabička řeřichy(asi 30g)
listy hlávkového salátu
Dresing na salát:
200g jogurtu
100g kysané smetany
pepř
sůl
špetka cukru
citronová šťáva podle chuti
2 PLjarní bylinky
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Kedlubny očistit a rozpůlit.Mrkev omýt nebo očistit.Kedlubny s mrkví hrubě nastrouhat. Okurky a ředkvičky omýt a nakrájit na jemné plátky.Vše dáme do misky a dobře promíchat.
Suroviny na dresing smíchat a ochutit. Servírovat ve skleněné misce na listech hlávkového salátu, zalít dresingem a posypat čerstvou řeřichou.